Заступник голови Адміністрації президента подав у відставку – ЗМІ

Читать на русском
За оцінками Кондратюка, успіх подальшого протистояння України з Росією багато в чому вже залежить не стільки від особистого досвіду майбутнього президента, скільки від його чесності.

Заступник голови Адміністрації президента, генерал-лейтенанта Валерій Кондратюк, який відповідає за спецслужби, подав у відставку.

Відповідну заяву Кондратюка на ім'я президента Петра Порошенка оприлюднило агентство УНІАН, пише «Слово і Діло» 14 квітня.

У документі пояснюються вимушені причини подачі в лютому цього року рапорту про відставку. Інформацію про подану заяву генерал-лейтенанта Кондратюка кореспонденту агентства підтвердив голова Адміністрації президента Ігор Райнін.

«Останні дії президента говорять про те, що він вважає себе одноосібним захисником країни. Він також вважає, що тільки він особисто забезпечив дипломатичну підтримку. Це далеко не так. Це образливо чути не тільки для мене, але і для тисяч військових, які зберігають мир, а також для десятків й сотень дипломатів, які служать на благо України», - сказано в коментарі УНІАН генерал-лейтенанта Валерія Кондратюка.

За оцінками Кондратюка, успіх подальшого протистояння України з Росією багато в чому вже залежить не стільки від особистого досвіду майбутнього президента, скільки від його чесності і щирого бажання продовжити цю боротьбу за незалежність і готовність проводити необхідні важливі реформи.

«Ключовим фактором успіху президента в сьогоднішній ситуації мають стати його кадрова політика в призначенні професіоналів і його довіра в делегуванні їм повноважень. Один у полі не воїн, навіть якщо він президент», - сказав Кондратюк.

Раніше стало відомо, що адміністрація президента спростовує інформацію про звільнення заступника голови Олексія Філатова.

Також нагадаємо, в Києві було знайдено тіло співробітника АП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: