У Держдепі вважають Україну небезпечною для туристів

Читать на русском
Держдеп США оновив рівень небезпеки поїздок в Україну, включивши вибори у список ризиків. Американське відомство категорично не рекомендує поїздки до Криму і на Донбас.

Державний департамент США не рекомендує американським туристам подорожувати в Україну, зокрема в Крим і східні райони Донецької і Луганської областей.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Держдепу.

За їхньою інформацією, цим регіонам було надано червоний рівень небезпеки. Також у повідомленні говориться, що країні загалом присвоєно жовтий рівень. У Держдепі уточнюють, що туристам треба остерігатися в Україні злочинності, громадянських заворушень і виборів.

«Злочини проти іноземців та їх майна є звичайним явищем. Демонстрації, які часом носили насильницький характер, регулярно проходять по всій Україні, в тому числі і в Києві. Політично спрямовані вбивства і вибухи також мали місце. Є повідомлення про насильство з боку крайніх націоналістичних груп», - йдеться в повідомленні Держдепу.

Крім цього, в Держдепі вважають, що ризик спалахів насильства може посилитися перед і під час проведення другого туру президентських виборів в Україні.

Також Федеральне авіаційне управління забороняє польоти цивільної авіації США в Сімферополь (UKFV) і Дніпропетровськ (UKDV).

Раніше була названа найнебезпечніша країна для туристів. Цього року очолила рейтинг Бразилія, де велику небезпеку для мандрівників складають бездомні, наркомани і кримінал.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: