У Києві «замінували» будівлю КМДА: невідомі висунули вимоги

Читать на русском
Станом на 16:25 вхід загородили стрічкою, до будівлі нікого не впускають. Також почали евакуацію співробітників КМДА. На місці працюють правоохоронці і нацгвардійці.

У будівлі столичної держадміністрації на Хрещатику в середу, 10 квітня, шукають вибухівку - до мерії направили вибухотехніків, кінологів і наряди поліції.

Як повідомляє «Інформатор», від невідомих надійшло анонімне повідомлення про те, що будівл. КМДА збираються підірвати через 12 годин, пише «Слово і Діло».

Про те, що будівлю Київської міської державної адміністрації «заміновано», стало відомо близько 16:00. Невідомі не тільки повідомили про вибухівку, а й висунули ряд вимог. В анонімному повідомленні йдеться про те, що невідомі вимагають взяти під варту і заарештувати рахунки та майно першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, а також Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництва ДК «Укроборонпром» і директорів всіх державних підприємств.

Також невідомі вимагають «призначити всім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні терміни позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна та оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов'язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету, в частині, яка не відноситься до інформації з обмеженим доступом». Більш того, анонімні відправники хочуть, щоб генпрокурор щотижня звітував про стан розслідування кримінальних проваджень.

Станом на 16:25 вхід загородили стрічкою, до будівлі нікого не впускають. Також почали евакуацію співробітників КМДА. На місці працюють правоохоронці і нацгвардійці.

Раніше вже повідомлялося, що в Києві невідомі «замінували» чотири об'єкти.

Також нагадаємо, в Києві через «мінування» закрили центральні станції метро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: