ФБР веде розслідування проти Коломойського - ЗМІ

Читать на русском
Федеральне бюро розслідувань веде розслідування проти олігарха Ігоря Коломойського стосовно можливих фінансових злочинів, включно з відмиванням коштів.

Федеральне бюро розслідувань веде розслідування проти олігарха Ігоря Коломойського стосовно можливих фінансових злочинів, включно з відмиванням коштів.

Про це повідомляє видання The Daily Beast з посиланням на 3 джерела, пише «Слово і Діло».

Зеленський їздить на автомобилі, який належав Коломойському – нардепЧорний Mercedes, на якому зараз їздить кандидат в президенти, раніше був оформлений на Ігоря Коломойського, а зараз - на куратора медіа-бізнесу в групі Приват.

У статті йдеться, що згідно з даними джерел, слідчі вивчають інформацію про ймовірні фінансові злочини, включно з відмиванням коштів. За їх інформацією, розслідування широкомасштабне і триває досить давно. Коломойському не були пред'явлені звинуваченні у жодному злочині, а адвокат, який його представляє, заявив, що той відкидає будь-які правопорушення.

«Пан Коломойський категорично заперечує, що він відмивав якісь кошти в США», - сказав Майк Салліван, адвокат юридичної фірми Ashcroft Law Firm, яка представляє інтереси олігарха.

«Він - бізнесмен. Його банк захопив уряд, стверджуючи, що той перебуває на межі крахі. Ця інформація виявилася хибною», - додав адвокат.

«Прокуратура США у Північному окрузі Огайо бере участь у розслідуванні, оскільки Коломойський має там інвестиції», - пише газета з посиланням на Kyiv Post.

За даними The Financial Times, олігарх, чиї статки Forbes оцінює у 1,2 млрд доларів, зараз живе у Тель-Авіві (Ізраїль). Експерти у правоохоронних органах стверджують, що його нинішнє місце перебування може ускладнити будь-які спроби США щодо екстрадиції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: