Стало відомо, коли президент звільнить голову Херсонської ОДА

Читать на русском
Андрій Гордєєв буде офіційно звільнений з посади керівника ОДА через 7-8 днів, пообіцяв глава держави.

Президент України Петро Порошенко звільнить голову Херсонської ОДА Андрія Гордєєва протягом тижня.

Як пише «Слово і Діло», про це в суботу, 6 квітня, повідомила виконавчий директор Центру протидії корупції (ЦПК) Дар'я Каленюк в Facebook.

Чиновника Херсонської ОДА допитали на поліграфі у справі ГандзюкРищук перебував близько шести годин у Київському науково-дослідному інституті судових експертиз на проведенні психологічної експертизи із застосуванням комп'ютерного поліграфу.

Представник ЦПК зазначила, що глава держави озвучив дану інформацію під час зустрічі з представниками громадських організацій.

«Звільнення Гордєєва і Ріщука - це вимога ініціативи Хто замовив Катю Гандзюк? Озвучили кілька учасників зустрічі. Відповідь Порошенка: сьогодні після розмови з президентом Гордєєв підписав заяву на звільнення. Офіційно він буде звільнений з посади керівника ОДА через 7-8 днів», - написала Каленюк.

Раніше повідомлялося, що голова Херсонської облдержадміністрації подав заяву з проханням звільнити його із обійманої посади.

Нагадаємо, активісти вимагали від президента звільнити Гордєєва, оскільки вважали його причетним до організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: