Вибори-2019: суди в Україні працюють цілодобово

Читать на русском
У разі виявлення порушень під час виборчого процесу штаби кандидатів у президенти можуть подавати звернення вночі.

Під час виборів 2019 суди в Україні працюють в цілодобовому режимі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на міністра юстиції Павла Петренка у Twitter.

Підсумки дня виборів на skrypin.ua підбиватимуть журналісти у форматі квартирникаУ неділю, 31 березня, Слово і Діло разом з колегами на skrypin.ua підібиватиме підсумки дня виборів президента в Україні.

Міністр наголосив, у разі виявлення порушень під час виборчого процесу штаби кандидатів у президенти можуть подавати звернення вночі.

«Суди зараз працюють у цілодобовому режимі. Штаби кандидатів можуть подавати звернення щодо будь-яких порушень», - написав Петренко.

Зазначимо, за даними Національного екзит-полу станом на 18:00, у виборчій гонці лідирує Володимир Зеленський з 30,4% голосів, 17,8% респондентів віддали голоси за Петра Порошенка, у Юлії Тимошенко 14,2% голосів опитаних.

У штабі Порошенка прокоментували результати екзит-полів наголошуючи, що Кремль сьогодні розуміє, що вибори в Україні він програє, тому що вся процедура відбувається прозоро та демократично.

Натомість Тимошенко заявила, що результати екзит-полів сфальсифіковані, і що спостерігачі її штабу зафіксували, що Тимошенко набрала понад 29% голосів та опинилася на другому місці після Зеленського.

Станом на 20 годину загалом було 1927 заяв та повідомлень про порушення на виборах в Україні, відкрито 31 кримінальне провадження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: