Вибори на антарктичній станції «Академік Вернадський»

Читать на русском
Завершилося голосування на виборах президента України на виборчій дільниці на українській антарктичній станції Академік Вернадський, проголосували 34 людини.

Завершилося голосування на виборах президента України на виборчій дільниці на українській антарктичній станції «Академік Вернадський», проголосували 34 людини.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Національний антарктичний науковий центр.

Підсумки дня виборів на skrypin.ua підбиватимуть журналісти у форматі квартирникаУ неділю, 31 березня, Слово і Діло разом з колегами на skrypin.ua підібиватиме підсумки дня виборів президента в Україні.

Голосування на українській антарктичній станції розпочалося 31 березня о 8:00 за аргентинським часом (14:00 за Києвом) і завершилося протягом години.

«У голосуванні на виборах президента України, яке відбулося на станції «Академік Вернадський», взяли участь 34 громадяни: 11 учасників 23-ї Української антарктичної експедиції та 23 члени сезонного загону вчених 24-ї Української антарктичної експедиції, які нині перебувають на станції», - йдеться в повідомленні.

О 15:40 за Києвом скан-копію протоколу за результатами голосування було відправлено через інтернет до Центральної виборчої комісії.

Оригінали бюлетенів та протоколу опечатано та буде передано до ЦВК після ротації постійної антарктичної експедиції, в другій половині квітня 2019 року.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що інформацію про явку на виборах у неділю, 31 березня, не надала тільки одна ОВК.

Також згідно з оновленими даними щодо явки на виборах в Україні ЦВК проголосували 45% виборців.

Тоді як за даними ОПОРИ, явка на виборах склала 49,8% (похибка + -0,6%).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: