Маршрутка збила на світлофорі групу пішоходів, є постраждалі

Читать на русском
У Києві маршрутка збила на світлофорі групу пішоходів. Наїзд стався, коли жінки переходили дорогу на дозволений сигнал світлофора.

У Києві маршрутний автобус №155 збив трьох пішоходів на пішохідному переході біля станції метро «Дорогожичі», самого водія побили очевидці аварії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє dtp.kiev.

Зазначається, що в результаті ДТП одну з потерпілих затиснуло під автобусом. Очевидці намагалися зрушити транспорт, щоб звільнити її.

Друга жінка, після наїзду автобусу, отримала травми обличчя. Всіх постраждалих через ДТП ушпиталили.

За інформацією пабліка «Київ Оперативний», наїзд стався, коли дві жінки переходили дорогу на дозволений сигнал світлофора.

Також повідомляється, що очевидці побили водія автобуса на місці ДТП.

Нагадаємо, 26 лютого Київський райсуд Харкова визнав Олену Зайцеву і Геннадія Дронова винними в скоєнні смертельного ДТП і призначив покарання Олені Зайцевої та Геннадію Дронову у вигляді 10 років позбавлення волі.

Як відомо, 18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумській і провулка Мечникова в центрі Харкова зіткнулися позашляховик Lexus RX, яким керувала Зайцева, і Volkswagen, за кермом якого був Дронов. В результаті ДТП загинули шестеро людей і ще п'ять отримали поранення.

Раніше «Слово і Діло» писало, чому вирок - це не кінець і як боротися з порушниками ПДР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: