Ізраїль завдав ударів по сирійському Алеппо

Читать на русском
Ізраїль випустив кілька ракет по сирійському Алеппо, повідомило військове джерело сирійського державного агентства SANA.

Ізраїль випустив кілька ракет по сирійському Алеппо, повідомило військове джерело сирійського державного агентства SANA.

Як пише «Слово і Діло», за його словами, ввечері 27 березня сирійські засоби протиповітряної оборони відобразили повітряну атаку Ізраїлю на ряд об'єктів в промисловій зоні на північному сході Алеппо, сирійські ППО збили ракети.

Люди не постраждали, матеріальні збитки встановлюють.

У понеділок, 25 березня, літаки Армії оборони Ізраїлю почали завдавати удари в секторі Газу по цілям, пов'язаним з угрупованням ХАМАС. Таким чином влада Ізраїлю вирішили відповісти на ракетний обстріл з сектора Газу, внаслідок якого був зруйнований будинок у передмісті Тель-Авіва і отримали поранення семеро ізраїльтян.

14 березня Армія оборони Ізраїлю повідомила про запуск двох ракет з сектора Газу по агломерації Гуш-Дан, після чого в Тель-Авіві вперше за кілька років спрацювали сирени повітряної тривоги. Тоді ракети впали у пустельній місцевості, ніхто не постраждав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: