«Нацкорпус» закидав петардами будинок Медведчука – відео

Читать на русском
Представники партії Національний корпус та громадської організації Національні дружини закидали будинок Віктора Медведчука фаєрами і петардами.

Представники партії «Національний корпус» та громадської організації «Національні дружини» закидали будинок голови політради «Опозиційної платформи – За життя», кума Путіна Віктора Медведчука фаєрами та петардами.

Як пише «Слово і Діло», про це «Національний корпус» повідомив у Facebook.

Усадьбу Медведчука забросали петардамиVlad Krasinskiy

«Після візиту до СБУ та передачі звернення «Національний корпус» завітав до маєтку Медведчука! Саме зараз активісти «Нацкорпусу» та «Нацдружин» перебувають біля будинку кума Путіна», - йдеться в повідомленні.

Націоналісти зібралися біля будинку політика ввечері 27 березня. Вони закидали будинок петардами й фаєрами, а на паркані залишили нецензурні написи.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що буде зареєстроване кримінальне провадження про незаконний перетин кордону в зв'язку з польотом до Росії кандидата в президенти Юрія Бойка та кума президента РФ Віктора Медведчука.

Як відомо, 22 березня прем'єр Росії Дмитро Медведєв провів у Москві зустріч з представниками «Опозиційної платформи – За життя» кандидатом у президенти України Юрієм Бойком і кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком.

Після цього Бойко та Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ, зокрема, щодо постачання в Україну російського газу.

Служба безпеки пообіцяла в стислі терміни надати у межах своєї компетенції правову оцінку поїздці Бойка і Медведчука до Москви.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: