Фігурантка смертельної ДТП у Харкові оскаржила рішення суду

Читать на русском
Фігурантка смертельної аварії в центрі Харкова Олена Зайцева, яку раніше засудили до 10 років позбавлення волі, оскаржила рішення суду.

Фігурантка смертельної аварії в центрі Харкова Олена Зайцева, яку раніше засудили до 10 років позбавлення волі, оскаржила рішення суду.

Про це повідомляє UA: Харків, передає «Слово і Діло» у вівторок, 26 березня.

Вирок Зайцевій і Дронову. Чому це не кінець та як боротися з порушниками ПДР?26 лютого 2019 року суд оголосив вирок у справі смертельного ДТП. Дронову та Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі.

«Апеляційні скарги на вирок Київського районного суду Харкова від Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової надійшли до суду сьогодні, 26 березня», - розповіла керівник апарату Київського райсуду Наталія Бардіна. За її словами, тепер цю скаргу мають передати до Апеляційного суду Харкова.

Адвокат Плетньова підтвердила, що з сьогоднішнього дня представляє інтереси Зайцевої. Апеляційну скаргу захисниця поки що не коментує. Деталі пообіцяла озвучити через декілька днів. Раніше інтереси Олени Зайцевої в суді представляли адвокати Юлія Козир, Євген Мельниченко та Максим Стець.

Як повідомлялося, суд Харкова призначив Зайцевій і Дронову по 10 років позбавлення волі, визнавши їх винними у смертельній ДТП у центрі міста.

Нагадаємо, резонансна ДТП в Харкові сталася увечері 18 жовтня 2017 року. Олена Зайцева, прийомна дочка відомого бізнесмена Василя Зайцева, перебувала за кермом автомобіля Lexus RX. Встановлено, що вона проїхала на червоне світло, що стало причиною зіткнення із автомобілем Volkswagen Touareg, яким керував Геннадій Дронов. За даними ЗМІ, він є місцевим рітейлером.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: