Один із кандидатів у президенти закликав обирати між Тимошенко та Порошенком

Читать на русском
Кандидат у президенти, самовисуванець Олександр Данилюк закликав українців на виборах обирати між нинішнім президентом Петром Порошенком і лідеркою «Батьківщини» Юлією Тимошенко.

Кандидат у президенти, самовисуванець Олександр Данилюк закликав українців на виборах обирати між нинішнім президентом Петром Порошенком і лідеркою «Батьківщини» Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення Данилюка у Facebook.

Вибори-2019: Данилюк не декларував квартиру та машину, але вказав сотні тисяч готівкоюДанилюк не мав власного житла, але володів низкою компаній і тримав готівкою сотні тисяч фунтів стерлінгів.

«Зеленський з високою ймовірністю перемагає в другому турі і у Тимошенко, і у Порошенко. Єдиний спосіб унеможливити його перемогу - це не голосувати за інших кандидатів в президенти і вже в першому турі віддати свої голоси або Порошенко, або Тимошенко. Порошенко та Тимошенко в такому випадку мають приблизно рівні шанси на перемогу у другому турі. Враховуючи загрози, які стоять перед Україною, я закликаю прихильників «Спільної Справи» вже в першому турі обирати між Порошенко та Тимошенко», - написва Данилюк.

«Я закликаю інших кандидатів у президенти, що не є технічними кандидатами Володимира Зеленського, звернутись до своїх виборців з проханням вже в першому турі обирати між Порошенко та Тимошенко. Я усвідомлюю наскільки всім нам набридли старі політики, але це не привід здійснювати колективний суїцид. Запит на альтернативу в суспільстві колосальний, але олігархічна маріонетка, що має намір повернути нас в орбіту Росії, не є цією альтернативою. До парламентських виборів ще є час об'єднати справжніх, а не телевізійних патріотів та професіоналів, і «Спільна Справа» неодмінно візьме найактивнішу участь у цьому об'єднанні», - зазначив кандидат у президенти.

Раніше НАЗК вдруге виявило порушення у виборчому фонді Зеленського.

Також нагадаємо, Зеленський розповів, яке питання готовий винести на референдум.

Ознайомитися із особистими даними, програмними обіцянками та власністю Олександра Данилюка можна на нашому сайті за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: