ЄБРР допоможе почати велику приватизацію в Україні

Читать на русском
Приватизація запланована на поточний рік. Представники ЄБРР і Фонду державного майна вже обговорили ситуацію на Одеському припортовому заводі та Pericles Global Advisory.

Виконуючий обов'язки голови Фонду державного майна Віталій Трубаров зустрівся з главою українського офісу Європейського банку реконструкції і розвитку Мариною Петров з питань реалізації планів великої приватизації.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

ФДМУ домовився з МВФ щодо розблокуввння великої приватизаціїГолова Фонду держмайна і представник МВФ обговорили можливість вирішення проблем, які блокують процес великої приватизації.

Трубаров написав, що «ФДМ заручився підтримкою ЄБРР щодо шляхів реалізації планів «великої» приватизації на 2019 рік».

«Тільки спільними зусиллями з нашими міжнародними партнерами нам вдасться прискорити ефективний процес продажу державних активів», - вважає він.

Під час зустрічі обговорювалися, зокрема, шляхи вирішення ситуації на Одеському припортовому заводі та можливість швидкого вирішення проблеми із затвердженням інвестиційного радника з приватизації Pericles Global Advisory.

Опубліковано перелік великої приватизації на 2019 рік

Раніше повідомлялося, що Кабмін оновив список об'єктів приватизації. З переліку великої приватизації уряд виключив вісім об'єктів і додав 16 нових. Нагадаємо, велика приватизація повинна була початися з продажу Центренерго.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: