Суд знову відмовив у знятті арешту з Новояворівської ТЕЦ

Читать на русском
Столичний райсуд не побачив підстав для зняття арешту з Новояворівської теплоелектроцентралі, яка фігурує в розслідуванні.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд залишив арештованою Новояворівську теплоелектроцентраль, власниками якої є брати-народні депутата Ярослав і Богдан Дубневичі.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вікторія Жовноватюк за результатам розгляду клопотання адвоката фірми «Науково-виробничого підприємства «Енергія-Новояворівськ», повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат Святослав Кравець в інтересах компанії «Науково-виробничого підприємства «Енергія-Новояворівськ» (бенефіціарами фірми є брати Дубневичі, а сама фірма володіє ТЕЦ) подав клопотання про зняття арешту з ТЕЦ. Проте суддя Жовноватюк залишила його без задоволення.

Раніше адвокати відкликали два аналогічних клопотання про зняття арешт з Новояворівської ТЕЦ.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки фіндиректору «Енергії», якого підозрюють у «газовій справі Дубневичів». Раніше підозрювані в цій справі хотіли оскаржити обмеження строків для ознайомлення з розслідуванням НАБУ, але суд відмовив. Пізніше, вони подавали касацію, але Верховний суд також залишив їх скаргу без задоволення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: