Неділя в зоні ООС: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Незаконні збройні формування шість разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил на сході України в неділю з опівночі, 17 березня, станом на 18:00.

Незаконні збройні формування шість разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил на сході України в неділю з опівночі, 17 березня, станом на 18:00.

Про це йдеться на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 березняСитуація на сході країни на 17 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Втрат серед наших захисників немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - йдеться в звіті.

Під час обстрілів бойовики тричі застосовували озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Зокрема, із мінометів калібру 120 мм вони обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі Мар'їнки, з мінометів калібру 82 мм - в районі Золотого (селище Золоте-4).

З мінометів калібру 82 мм і автоматичних станкових гранатометів були обстріляні позиції Об'єднаних сил Новолуганського, а з протитанкових ракетних комплексів - у районі Новотошківського та двічі - в районі Кримського.

Раніше прикордонники розповіли про ситуацію в пунктах пропуску на Донбасі.

Також нагадаємо, президент Петро Порошенко зустрівся з бійцями «Азова» на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: