Кличко в Каннах отримав міжнародну нагороду для Києва

Читать на русском
Кличко також представив на MIPIM стенд Києва та інвестиційні проекти, до яких українська столиця пропонує приєднатися іноземному бізнесу.

Київ увійшов до топ-10 найуспішніших міст світу за рентабельністю бюджетних інвестицій і також отримав нагороду за зниження рівня бюрократії.

Чому Київ очолив рейтинг найдешевших міст Європи?Київ очолив рейтинг туристичних міст Європи для бюджетної подорожі. Вікенд на двох у столиці України, за підрахунками дослідників, коштуватиме менш ніж 250 євро.

Нагороду Києва в Каннах отримав мер столиці Віталій Кличко, повідомляє його прес-служба, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, таку оцінку свого розвитку українська столиця отримала в конкурсі FDI Location Awards, який проводить спеціалізований журнал Foreign Direct Investment (видає його Financial Times). Конкурс щорічно визначає успішні міста світу з точки зору інвестиційної привабливості та проводить церемонію нагородження кращих під час міжнародної виставки нерухомості MIPIM в Каннах.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що в 2019 році 90% вуличного освітлення Києва буде сучаснимСказано 19 грудня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Кличко також представив на MIPIM стенд Києва та інвестиційні проекти, до яких українська столиця пропонує приєднатися іноземному бізнесу.

«Сьогодні ми представляємо тут Україну та її столицю. Як мер Києва хочу відзначити, що наше місто сьогодні динамічно розвивається, показуючи приклад перетворень всій країні, - зазначив Кличко. - Київ - дуже привабливий і перспективний для світових інвесторів. І свідченням цього є те, що протягом декількох останніх років 60% всіх інвестицій в Україну приходять саме до Києва, що провідні рейтингові агентства підвищили позиції Києва. І залучення інвестицій сьогодні - один із наших пріоритетів. Щоб столиця розвивалася, ставала кращою і комфортнішою», - підкреслив мер столиці.

Виставка нерухомості зібрала 26 000 учасників із 100 країн світу. Захід відвідають майже 6000 міжнародних інвесторів і майже 4000 топ-керівників найвпливовіших компаній з усіх секторів міжнародної нерухомості.

Раніше Кличко анонсував будівництво в Києві двох лікарень.

Також нагадаємо, Кличко розповів, що буде з кінотеатром «Київ».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: