У Києві в неділю планують обмежити вхід на три станції метро

Читать на русском
У неділю у зв'язку з проведенням у Києві футбольного матчу можливе обмеження на вхід станцій метро Палац спорту, Олімпійська та Площа Льва Толстого.

У неділю, 10 березня, у зв'язку з проведенням у Києві футбольного матчу можливе обмеження на вхід станцій метро «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба столичного метрополітену.

Кличко не встиг обладнати 60 нових футбольних майданчиків цього рокуКличко не зміг у 2018 році реалізувати обіцянку, що буде обладнано 60 нових футбольних майданчиків до Ліги чемпіонів УЄФА.

Зазначається, що зміни в роботі метро можливі у зв’язку із проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Арсенал» (Київ).

«Так, після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження (не закриття) на вхід пасажирів станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого», - йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, комунальне підприємство «Київський метрополітен» заявило, що тендер на розробку техніко-юридичного обґрунтування (ТЕО) метро на Троєщину відмінили.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року Київський метрополітен оголосив тендер на будівництво нової лінії метро на житловий масив Троєщина. У документації вказувалося, що йдеться про будівництво Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену від Кільцевої дороги на житловий масив Вигурівщина-Троєщина. Передбачається також облаштування двох електродепо.

Як повідомлялося, у жовтні Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про будівництво лінії метро від Кільцевої дороги до житлового масиву Троєщина.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: