Трамп пригрозив бойкотувати передвиборчі дебати

Читать на русском
Американський лідер може відмовитися від президентських дебатів перед виборами 2020 року на телеканалах, які він вважає фейковими.

Президент США Дональд Трамп заявив, що може відмовитися від президентських дебатів перед виборами 2020 року на телеканалах, які він вважає «Фейковими Новинними Медіа».

Свою погрозу він розмістив в твіттері, пише «Слово і Діло».

Трамп не сумнівається у своїй перемозі на виборах у 2020 роціАмериканський лідер Дональд Трамп не сумнівається у своїй перемозі на виборах глави держави у 2020 році.

Американський лідер нагадав, що раніше демократи вирішили відмовитися від внутрішньопартійних дебатів на телеканалі FoxNews.

«Ну добре, тоді я зроблю так само з Фейковими Новинними Медіа і Радикальними Лівими Демократами на дебатах перед виборами президента», - написав Трамп в Twitter в четвер, 7 березня.

Президент не уточнив, які саме телеканали він вважає «Фейковими Новинними Медіа».

Нагадаємо, раніше екс-держсекретар Хілларі Клінтон повідомила, що не має наміру знову брати участь в президентських перегонах. Трамп заявив, що йому бракуватиме Клінтон на виборах в 2020 році.

Також засновник агентства Bloomberg та екс-мер Нью-Йорка Майкл Блумберг заявив, що не висуватиме свою кандидатуру на виборах президента США в 2020 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: