Суд розглядає питання про відсторонення Мангера

Читать на русском
Шевченківський райсуд розглядає питання про відсторонення від посади голови Херсонської облради.

Шевченківський районний суд міста Києва розглядає питання про відсторонення від посади голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якого підозрюють у замовленні вбивства Катерини Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Київський апеляційний суд постановив залишити без задоволення апеляційні скарги прокурорів та адвокатів щодо Мангера.

Сторона захисту просить суд заслухати свідчення фігуранта Сергія Торбіна.

«Постанова слідчого судді про заставу є необгрунтованою в частині застави. Прошу розглянути апеляційну скаргу, задовольнити й ухвалити рішення», - сказала прокурор.

Прокурор заперечила проти клопотання адвокатів.

«Вважаю, що у задоволенні клопотання захисту треба відмовити, оскільки КПК передбачає в процесах щодо усунення підозрюваних від посади тільки виклик свідків», - сказала прокурор Вікторія Калита.

Нагадаємо, сьогодні на розгляд у Шевченківський районний суд Києва надійшло клопотання про відсторонення від посади голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

Вчора Київський апеляційний суд постановив залишити без задоволення апеляційні скарги прокурорів та адвокатів щодо Владислава Мангера. Зокрема, суд прийняв ухвалу слідчого судді Шевченківського суду від 15 лютого з визначенням застави 2,5 млн грн залишити без змін, а апеляційні скарги адвокатів і прокурорів залишити без задоволення. Постанова оскарженню не підлягає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: