Морози до -14: прогноз погоди на неділю

Читать на русском
Найхолоднішим регіоном залишиться схід України, де стовпчики термометрів не піднімуться вище трьох градусів тепла.

Європу випробовують на міцність атлантичні переноси повітря. І поки всі дощі та сніг у неділю, 3 березня, будуть на півночі Європи, південна половина континенту буде насолоджуватися сонцем. Україна також потрапить в зону ясної погоди.

Про це повідомляє в Facebook синоптик Наталія Діденко, пише «Слово і Діло».

Втім, зазначає вона, насолодитися теплом не вийде - в ніч на 3 березня на території України очікуються сильні морози - від 6 до 12 градусів нижче нуля, а на північному сході - аж до мінус 10-14 градусів.

Вдень буде тепліше - середня температура складе 2-7 градусів, на заході - до 9 градусів тепла.

Найхолоднішим регіоном залишиться схід України, де стовпчики термометрів не піднімуться вище трьох градусів тепла.

Погода на 2019 рік: коли закінчаться морози та чи варто їхати на море вліткуСиноптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

У Києві нічна температура повітря опуститься до -6-8 градусів, вдень очікується 3-6 градусів з позначкою «вище нуля». Буде сухо і вітряно.

«З понеділка потепління посилиться, але без дощу», - обіцяє синоптик.

Також синоптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 рік. Сніг буде чи не до квітня, весна – холодною, влітку – дощі, а осінь прийде пізно.

Нагадаємо, рятувальники знайшли туристів, які заблукали в Карпатах.

З ночі 26 лютого в горах шукали хлопця і дівчину, які заблукали під час проходження туристичного маршруту в районі гори Говерла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: