Синоптики попередили про лавинну небезпеку в Карпатах

Читать на русском
У Карпатах у зв'язку з відлигою з наступного тижня очікується висока загроза сходження лавин.

У Карпатах у зв'язку з відлигою з наступного тижня очікується висока загроза сходження лавин.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

У Карпатах біля Говерли заблукали туристиУ Карпатах в районі Говерли під час проходження туристичного маршруту заблукали двоє туристів, чоловік та жінка. Їх шукають.

Повідомляється, що за даними Гідрометцентру, 4 березня у зв'язку з відлигою в горах Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в деяких областях України очікуються опади у вигляді невеликого снігу. Зокрема, у східних та Сумській областях, а також в Карпатах місцями сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі до -8, вдень до +2. На Закарпатті та крайньому півдні країни вночі близько 0, вдень до +6.

Також раніше повідомлялося, що на вихідних 2-3 березня в Україні похолодає. Вночі передбачається до - 8, Сумській і Харківській областях, ймовірно, до -12, на півдні - близько нуля. Вдень 2 березня буде холодно, від -2 до +2, на півдні та на Закарпатті від +2 до +6. У неділю, 3 березня, вдень потеплішає до +6 , на заході до +9, однак холод ще залишиться в східній частині від -2 до +2.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: