Вибори-2019: ще один кандидат готовий зняти свою кандидатуру на користь Гриценка

Читать на русском
Кандидат у президенти і колишній журналіст Дмитро Гнап оголосив, що готовий услід за Андрієм Садовим зняти свою кандидатуру з виборів на користь лідера Громадянської позиції Анатолія Гриценка.

Кандидат у президенти і колишній журналіст Дмитро Гнап оголосив, що готовий услід за Андрієм Садовим зняти свою кандидатуру з виборів на користь лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка.

Вибори-2019: що задекларував кандидат у президенти ГнапУ Дмитра Гнапа станом на 2017 рік не було автомобіля й він володів лише половиною квартири.

Про це він заявив у відеозверненні, яке опублікував у Facebook в п'ятницю, 1 березня, пише «Слово і Діло».

«Раніше я теж обіцяв зняти свою кандидатуру, якщо буде обраний єдиний кандидат від демократичних сил. Я підтверджую свою обіцянку і теж готовий знятися на користь Анатолія Гриценка», - повідомив Гнап.

У той же час він зазначив, що остаточне рішення ухвалить завтра, 2 березня, з'їзд партії «Сила людей», яка і висувала його на посаду президента. У коментарі руху «Чесно» член політради партії Олександр Солонтай зазначив, що «Сила людей» підтримає єдиного кандидата.

Нагадаємо, 1 березня міський голова Львова Андрій Садовий оголосив, що знімає свою кандидатуру на виборах на користь лідера партії «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка. Він також нагадав, що дотримується ідеї висунення «єдиного кандидата від опозиції» і вірить у те, що цей кандидат може перемогти на виборах.

Пізніше Гриценко прокоментував рішення Садового.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: