Українців просять утриматися від поїздок до Пакистану

Читать на русском
Українцям, які перебувають у Пакистані, рекомендують мати при собі документи, що посвідчують особу.

У зв’язку із загостренням безпекової ситуації на території Ісламської Республіки Пакистан Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від поїздок в Пакистан.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт консульської служби МЗС України.

Як зазначається, українців просять не відвідувати території Азад Кашмір, провінції Пенджаб та Хайбер-Пахтунхва.

«Громадянам України, які перебувають в Ісламській Республіці Пакистан, рекомендуємо виявляти підвищену пильність, уважно стежити за новинами та рекомендаціями місцевих органів влади, уникати місць масового скупчення людей, не брати участь в демонстраціях та акціях протесту, обмежити пересування вночі і використання місцевого громадського автотранспорту», - йдеться в повідомленні.

Також консульська служба рекомендує постійно мати при собі документи, які посвідчують особу та підтверджують законність перебування в Пакистані, а також неухильно виконувати вимоги та вказівки представників місцевих правоохоронних органів і військових.

«У зв’язку із частковим закриттям повітряного простору Ісламської Республіки Пакистан доцільно завчасно уточнювати у представників авіакомпаній інформацію щодо фактичного стану здійснення рейсів», - додають в МЗС.

Раніше у МЗС повідомли, що через те, що унаслідок військового конфлікту між Індією та Пакистаном було скасовано низку авіарейсів, в аеропорту в Делі застрягла група українців.

Пізніше стало відомо, що частині українців, які не можуть вилетіти з аеропорту Делі (Індія), вже перебронювали квитки на 2 березня.

Посольство України в Республіці Індія рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Індії через конфлікт з Пакистаном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: