Стало відомо, коли відбудуться чергові переговори в Мінську

Читать на русском
Наступне засідання тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі в Мінську відбудеться 13 березня 2019 року.

Наступне засідання тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі в Мінську відбудеться 13 березня 2019 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Белта.

Україна готова до обміну 25 росіян – ДенісоваУповноважений Верховної ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що Україна готова обміняти 25 росіян на 25 українців у найближчий час.

Спецпредставник ОБСЄ в тристоронньої контактної групи щодо ситуації на сході України Мартін Сайдік подякував за участь у засіданнях контактної групи главу делегації Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні Алана Ешліманна.

«Він, на жаль, закінчує свою роботу. Я хотів би висловити йому особисту подяку за всю ту підтримку, що ми отримали від нього і його співробітників», - сказав дипломат.

Нагадаємо, сьогодні представники ОРДЛО під час засідання тристоронньої контактної групи в Мінську зірвали переговори гуманітарної підгрупи щодо обміну заручниками.

Додамо, спецпредставник ОБСЄ в тристоронній контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі Мартін Сайдік закликав сторони до збільшення пропускної здатності КПВВ на Донбасі, а також зайнятися розмінуванням прилеглих до них доріг. За його словами, спостерігається неухильне зростання кількості перетинів лінії зіткнення через діючі пункти пропуску.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: