Угорщина закрила КПП на кордоні з Україною

Читать на русском
На кордоні з Україною не працюють КПП Берегшурань-Лужанка і Косино. За попередньою інформацією, силовики Угорщини проводять спецоперацію з виявлення митників-хабарників.

Угорщина у вівторок, 26 лютого, тимчасово закрила перетин кордону через КПП Берегшурань-Лужанка і Косино.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє сайт Mukachevo.net.

Водії на Закарпатті вийшли на мітинг через стан дорігВодії на Закарпатті вийшли на мітинг через дороги. Автомобілісти вимагають, щоб до них вийшов керівник Закарпатського облавтодору і пояснив, чому в регіоні такі погані дороги.

За їхньою інформацією, не працює рух пішоходів, так і автомобілів. Роботу КПП повинні були відновити о 15.00.

За інформацією джерел ЗМІ, зараз існує проблема саме з угорської сторони, де відбувається спецоперація з виявлення митників-хабарників. У Мукачівському прикордонному загоні теж підтвердили інформацію про тимчасове припинення роботи КПП. За інформацією прикордонників, на угорській стороні йдуть слідчі дії.

Мандрівникам радять перетинати кордон через альтернативні КПП - Барабаш-Косино, Захонь-Чоп або інші. Причини зупинки руху не повідомляються.

Як повідомлялося, закарпатці масово кидають авто в пунктах пропуску. Кілька десятків автомобілів на єврономерах залишили водії на пунктах пропуску на кордоні з Угорщиною в Закарпатті.

Нагадаємо, в Угорщині проти українців масово відкривають справи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: