У «ДНР» вибухнув мікроавтобус, є жертви – штаб

Читать на русском
Вибух прогримів в 50 метрах від контрольного пункту Оленівка, де сепаратисти здійснюють пропуск громадян.

У Донецькій області на тимчасово непідконтрольній території біля блокпоста сепаратистів «ДНР» підірвався мікроавтобус, що перевозив цивільних осіб.

Двоє людей загинули на місці, троє отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в суботу, 23 лютого, передає «Слово і Діло».

Зазначається, що вибух прогримів о 12:30, в 50 метрах від контрольного пункту Оленівка, де сепаратисти здійснюють пропуск громадян.

«За попередньою інформацією, мікроавтобус, що перевозив цивільних осіб, з'їхав на узбіччя і підірвався на протитанковій міні. В результаті вибуху двоє людей загинули на місці, троє отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Сепаратистські ЗМІ підтверджують інформацію про двох загиблих, але стверджують, що постраждала одна людина. Її стан середньої тяжкості. У чоловіка мінно-вибухова травма, струс головного мозку, забита рана лівої тім'яно-потиличної області, забій області правої виличної дуги, грудини, правого ліктьового суглоба, стегна і колінних суглобів.

Всі загиблі і постраждалі - жителі населеного пункту Сніжне. Вони поверталися в «ДНР» з пенсією, отриманою на підконтрольній Україні території.

Нагадаємо, 18 лютого в Донецьку пролунали три вибухи. В «ДНР» спочатку заявляли, що вибухи влаштували українські безпілотники, а потім змінили версію на закладку вибухівки. Постраждалих в результаті вибухів немає. Пізніше в ОБСЄ назвали причину вибухів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: