Біля Золотого обстріляли безпілотник ОБСЄ

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська обстріляли безпілотник (БПЛА) Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Російсько-окупаційні війська обстріляли безпілотник (БПЛА) Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 лютогоСитуація на сході країни на 17 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Згідно зі звітом спостерігачів ОБСЄ, інцидент стався на південній околиці району розведення Золоте.

«П’ятеро озброєних бойовиків, які знаходилися на блокпості, приблизно в десяти метрах від спостерігачів СММ, розпочали стріляти зі своїх автоматів по БПЛА», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в напрямку безпілотника, який рухався на південь від блокпосту, бойовики зробили приблизно 60 пострілів.

«Після того, як міжнародні спостерігачі підкреслили, що це їхній БПЛА, окупанти припинили вести вогонь. БПЛА СММ не постраждав», - додали у відомстві.

Нагадаємо, що протягом поточної доби, 17 лютого, бойовики 5 разів обстріляли позиції підрозділів операції Об'єднаних сил на Донбасі. В результаті обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Додамо, протягом 16 лютого в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики 6 разів обстріляли українські позиції. В результаті обстрілів загинув один український військовий та один отримав поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: