Бойовики на Донбасі обстріляли авто української сторони СЦКК

Читать на русском
Бойовики обстріляли автомобіль спостерігачів української сторони Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Бойовики обстріляли автомобіль спостерігачів української сторони Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 лютогоСитуація на сході країни на 17 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомляється, сьогодні, 17 лютого, під час переміщення спостережної групи «Світлодарськ» української сторони СЦКК поблизу населеного пункту Травневе бойовики обстріляли автомобіль групи зі станкового протитанкового гранатомету.

Зазначається, що в результаті ворожого обстрілу ніхто зі складу спостережної групи не постраждав.

«Випущена бойовиками граната влучила у землю приблизно в одному метрі від лівого борту автомобіля… Дивом вдалося уникнути пошкодження автомобіля і поранення людей, які знаходилися в середині», - розповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше бойовики обстріляли безпілотник (БПЛА) Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в зоні проведення операції Об'єднаних сил поблизу району розведення Золоте.

Як повідомлялося, протягом поточної доби, 17 лютого, бойовики 5 разів обстріляли позиції підрозділів операції Об'єднаних сил на Донбасі. В результаті обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: