ООС: Бойовики били з мінометів і ПТРК, 1 загиблий

Читать на русском
Із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - у районі населеного пункту Павлопіль.

Минулої доби бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі 6 разів з застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 1 український військовий загинув, ще 2 - поранені.

Про це йдеться у зведенні прес-центру ООС, пише Слово і Діло.

За даними штабу, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід окупанти тричі обстріляли позиції наших захисників: з протитанкового ракетного комплексу - у районі міста Мар'їнка; з мінометів калібру 120 мм - поблизу населеного пункту Кам'янка.

Із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - у районі населеного пункту Павлопіль, підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики 6 разів обстріляли позиції ОС: з мінометів калібру 120 мм - у районі населеного пункту Новоолександрівка; з мінометів калібру 82 мм - поблизу селища Нижнє.

Із мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - у районі населеного пункту Хутір Вільний, з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів - поблизу селища Золоте-1.

Зі станкових гранатометів різних систем та зенітної установки ЗУ-23-2 - біля селища Золоте-4, зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі міста Попасна.

Загалом противник випустив по позиціях наших військ 48 мін калібрів 120 та 82 мм, наголосили у прес-центрі.

За даними розвідки, 15 лютого сім окупантів знищено та шість поранено.

Додамо, у Донецькій області з «сірої зони» були евакуйовані 46 осіб, які раніше залишалися на непідконтрольній території.

Раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли селище на Донбасі, є руйнування, постраждав місцевий житель.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: