Бойовики продовжують використовувати заборонене озброєння - штаб ООС

Читать на русском
Незаконні збройні формування в четвер, 14 лютого, здійснили сім обстрілів позицій українських військовослужбовців в районі проведення Операції об'єднаних сил.

Незаконні збройні формування в четвер, 14 лютого, здійснили сім обстрілів позицій українських військовослужбовців в районі проведення Операції об'єднаних сил. У тому числі шість разів із застосуванням забороненого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло» увечері в четвер, 14 лютого.

Карта ООС: ситуація на сході України на 14 лютогоСитуація на сході країни на 14 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник обстріляв позиції наших військових двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм, а також з озброєння БМП і ручних протитанкових гранатометів у районі населеного пункту Піски; з мінометів калібру 120 мм, а також з озброєння БМП - близько Опитного; з мінометів калібру 120 мм - в районі Верхньоторецька; з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу Авдіївки», - повідомили в штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог обстрілював українських захисників з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП і станкових протитанкових гранатометів в районі Зайцевого; з автоматичних станкових гранатометів - поблизу хутора Вільний.

У результаті сьогоднішніх обстрілів втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, Червоний Хрест направив на Донбас черговий гуманітарний вантаж.

Також відзначимо, спостерігачі ОБСЄ зафіксували за добу на Донбасі понад 400 вибухів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: