У Вінниці знеструмлені дві водопровідні станції

Читать на русском
У водопровідних мережах міста може спостерігатися зниження тиску і відсутність водопостачання на верхніх поверхах житлових будинків.

У Вінниці відключили від електропостачання дві водопровідні насосні станції ІІІ підйому - Старе місто і підйому Вишенька. Причиною вказана неможливість повністю сплатити аванс за електроенергію за лютий.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє КП Вінницяоблводоканал на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 11 лютого.

«Із 13:00 11 лютого Вінницькими міськими електричними мережами були відключені від електропостачання ВНС III підйому Старе місто і ВНС III підйому Вишенька. Відключення від електропостачання сталося у зв'язку з тим, що КП Вінницяоблводоканал не має можливості оплатити 100% авансового платежу за лютий 2019 року», - йдеться в повідомленні.

За інформацією підприємства, водопровідна насосна станція підйому Старе місто забезпечує водопостачання району старого міста, тому може спостерігатися зниження тиску і відсутність водопостачання на верхніх поверхах житлових будинків.

ВНС підйому Вишенька забезпечує стійке водопостачання мікрорайону Вишенька Поділля, Ленінського району, тому тут також може відзначатися зниження тиску і відсутність водопостачання на верхніх поверхах житлових будинків.

КП Вінницяоблводоканал звернулося до місцевої влади із проханням не допустити повного припинення електропостачання об'єктів централізованого водопостачання та розглянути питання про надання підприємству фінансової підтримки на перехідний період. Також підприємство просить споживачів розрахуватися за надані послуги.

Нагадаємо, минулого тижня в Одесі сталася велика аварія на водопроводі. Без води залишилися жителі Приморського, Київського та Малиновського районів міста.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: