З'ясувалося, чиї адвокати захищають Мангера

Читать на русском
Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера захищають адвокати Костянтин Глоба, Андрій Левковець і Олександр Шадрін.

Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, захищають адвокати нардепа Надії Савченко, екс-мера Слов'янська Налі Штепи та екс-лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Чи зможе слідство довести, що Мангер замовив убивство ГандзюкМангера не заарештували відразу після оголошення підозри в організації вбивства активістки. Чи достатньо в слідства доказів його провини, ми розпитали юриста.

Зокрема, в Києві Мангера захищають адвокати Костянтин Глоба, Андрій Левковець і Олександр Шадрін. Всі троє також захищають інтереси народного депутата Надії Савченко, обвинуваченої у підготовці терактів і замаху на державних діячів.

Глоба також відомий як адвокат нардепа Борислава Розенблата в «янтарній справі», Левковець був призначений держадвокатом Геннадія Корбана, Шадрін захищав Штепу та одного з активістів «Антимайдана» Гната Кромського («Топаз»).

Нагадаємо, сьогодні у Шевченківському районному суді Києва почалося обрання запобіжного заходу Мангеру. Його підозрюють в організації вбивства Гандзюк з особливою жорстокістю.

Генпрокурор Юрій Луценко напередодні заявив, що Мангер замовив і частково фінансував вбивство херсонської активістки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: