Вибори-2019: Ригованов жив у квартирі дружини й володів «Донбасземлересурсом»

Читать на русском

Однією з темних конячок президентських перегонів можна вважати Руслана Ригованова, який іде на вибори як самовисуванець. Він був помічником нардепа Наталії Веселової з фракції «Самопомочі», але в 2015 році вона звільнила його від виконання обов'язків за участь у політичних шоу на російських телеканалах. Подивимося декларацію Ригованова, яку він подав до ЦВК, коли реєструвався кандидатом у президенти.

Із доходів Ригованов задекларував у 2017 році зарплату – 80 тисяч 500 гривень і ще 6 тисяч 800 гривен він отримав, займаючись незалежною професійною діяльністю. Готівкою він тримав 8 тисяч доларів.

Його дружина заробила 61 тисячу 500 гривень і задекларувала ще 71 тисячу гривень як інші доходи.

Подружжю належали корпоративні права на сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Консультаційно-практична платформа «Центр розвитку та підтримки агросектору» та сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Центр розвитку рибних господарств та відновлення біоресурсів». Відзначимо, що в декларації за 2016 рік він фігурує як начальник Севастопольського морського рибного порту.

Судячи з того, що вказав у декларації кандидат у президенти України, він жив у квартирі дружини (82,8 кв. м). Також вона мала офіс (16 кв. м) і два авто – Сhevrolet Takuma UA75z 2007 року та ГАЗ 31029 1996 року.

Також подружжя володіло ТОВ ТД «Український фарфор» і ТОВ «Донбасземлересурс».

Детальніше – на інфографіці.

Раніше ми писали, кандидат у президенти Носенко задекларував більш ніж 7 мільйонів гривень зарплати.

Також ми повідомляли, що в СБУ запевнили, що не прослуховують кандидатів у президенти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: