ЦВК відмовила в реєстрації ще 10 кандидатам

Читать на русском
Центрвиборчком на засіданні 6 лютого відмовив у реєстрації кандидатами в Президенти ще десятьом з тих, хто подали документи.

Центральна виборча комісія (ЦВК) на засіданні в середу, 6 лютого, відмовила в реєстрації кандидатами в Президенти ще десятьом з тих, хто подали напередодні документи.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Вибори-2019: заяви до ЦВК подала 91 особаЦентрвиборчком назвав загальну кількість осіб, які подали документи на реєстрацію їх кандидатами в президенти.

Зокрема, зазначено, що Центрвиборчком відмовив у реєстрації таким особам: Марущинець В. І., Сахно Б. М., Гончаров А. О., Українчук Л. І., Качайло І. І., Миролюб Н. А., Іваницький Ю. П., Голосний М. І., Юрченко Ю. І. і Збираник Є. М.

«Розглянувши подані документи, Комісія встановила їхню невідповідність вимогам виборчого законодавства і відмовила зазначеним особам у реєстрації кандидатами на пост Президента України на чергових виборах Президента України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в середу ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти Андрія Новака з партії Патріот, Василя Журавльова (партія Справедливість) і самовисуванця Юрія Тимошенка.

Як відомо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: