На хабарі погорів керівник однієї з господарських структур Міноборони

Читать на русском
У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.368 (одержання хабара) КК України, готується повідомлення чиновнику про підозру.

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Дарницького гарнізону міста Києва викрили на хабарі заступника директора філії «Логістик-Центр» Концерну «Техвоєнсервіс» МО України.

Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

Оперативники спецслужби встановили, що заступник директора вимагав від комерційної структури щомісячну «данину» в розмірі 15 тис. грн за укладення договору оренди на не перешкоджання підприємцю в господарської діяльності.

Співробітники СБУ задокументували отримання посадовою особою першого «траншу» неправомірної вигоди і затримали згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України в Києві під час отримання другого щомісячного «платежу».

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.368 (одержання хабара) КК України, готується повідомлення чиновнику про підозру у здійсненні злочину і клопотання до суду про обрання щодо затриманого запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Раніше в Києві на хабарі погорів начальник райвідділу поліції.

Також нагадаємо, в Харкові чиновниця мерії попалася на хабарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: