Суд вирішив у закритому режимі досліджувати листування депутата Кримчака

Читать на русском
Столичний райсуд вирішив у закритому режимі вивчати деякі докази у земельній справі київського депутата.
Сергій Кримчак

Суд вирішив у закритому режимі досліджувати листування і негласні слідчі (розшукові) дії в кримінальному провадженні за обвинуваченням депутата Київської міської ради Сергія Кримчака та його двоюрідного брата.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Шевченківського районного суду міста Києва сьогодні, 6 лютого, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

«Під час засідання стороною захисту заявлено клопотання щодо проведення судових засідань у закритому режимі. Прокурор заперечував проти задоволення вказаного клопотання, наполягаючи на відкритому судовому розгляді. Проте суд задовольнив клопотання захисту частково та ухвалив досліджувати матеріали НСРД та особисту переписку у закритому режимі, якщо вони містять відомості про особисте життя обвинуваченого», – зазначили в прокуратурі.

На думку сторони звинувачення, ці матеріали відомостей про особисте життя Кримчака не містять і є доказами вчинення кримінального злочину.

Також у САП додали, що в ході засідання суд досліджував другий том письмових доказів. Наступне засідання призначене на 8:30 14 лютого.

Нагадаємо, суд долучив до матеріалів перші томи доказів у справі Кримчака. Раніше суд знову заарештував землю депутата.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: