Рятувальники попередили про підйом рівня води у річках

Читать на русском
На річках України можливі затори з льоду, рівень води буде коливатися, інформують у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

3–5 лютого у зв'язку з потеплінням і відлигою у річках України можливий підйом рівня води. Лід буде танути.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає Слово і Діло.

На річках Закарпатської області очікують підйому рівня води на 0,5–1,5 м; на річках басейнів Сяну, Дністра, Пруту, Серету у Чернівецькій та Івано-Франківській областях – на 0,3–1,3 м.

Рятувальники попереджують, що можливе формування заторів льоду з різкими коливаннями рівнів води.

Погода на 2019 рік: коли закінчаться морози та чи варто їхати на море вліткуСиноптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

На рівнинних притоках Дністра у Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій областях і на річках басейну Західного Бугу у Львівській та Волинській областях можливий підйом рівня води на 0,2–0,7 м.

Додамо, у неділю, 3 лютого, на всій території України очікується хмарна погода без істотних опадів. Однак синоптики попереджають про тумани на більшій території країни.

В Києві буде хмарна волога погода без істотних опадів. Нічна температура сягне позначки від 0 до +2 градусів, вдень очікується від +3 до +5 тепла.

Також, синоптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: