ООС: бойовики били з мінометів, 2 поранених

Читать на русском
З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі селища Гнутове, підкреслили у штабі.

Минулої доби бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, 1 раз - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 2 українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом, пише Слово і Діло

У штабі вказали, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід обстріли позицій наших захисників велися: зі стрілецької зброї - в районі селища Широкине, з великокаліберних кулеметів - в районі селища Красногорівка.

З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі селища Гнутове, підкреслили у штабі.

За даними штабу, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики обстріляли українські позиції: з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі Хутора Вільний, тричі з мінометів калібру 82 мм., БМП-1 та стрілецької зброї - в районі населеного пункту Луганське.

Із великокаліберних кулеметів - в районі селища Кримське, двічі з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі селища Травневе.

За даними розвідки, 2 лютого 2 окупантів знищено, 4 отримали поранення.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню, йдеться у звіті.

Як повідомлялось, за 250 км від українського кордону Росія розгорнула ракетну бригаду з 12 пусковими установками комплексів «Іскандер-М», ракети яких можуть мати на озброєнні ядерні боєголовки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: