На заводі в Кам'янському пролунав вибух, є постраждалі

Читать на русском
Відзначається, що п'ятеро людей потрапили до лікарні з опіками у важкому стані. О 4.07 ранку 29 січня підрозділами ДСНС пожежу було ліквідовано на площі 200 кв. м.
Фото: Дніпровський коксохім (dkhz.com.ua)

У ніч на вівторок, 29 січня, в Кам'янському Дніпропетровської області стався вибух на «Дніпровському коксохімічному заводі».

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що п'ятеро людей потрапили до лікарні з опіками у важкому стані. О 4.07 ранку 29 січня підрозділами ДСНС пожежу було ліквідовано на площі 200 кв. м.

«29 січня в 3.30 в місті Кам'янське на території ПрАТ «Дніпровський коксохімічний завод» в триповерховій будівлі смолопереробного цеху стався вибух газоповітряної суміші з подальшим горінням бітуму», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що п'ятеро людей потрапили до лікарні «з опіками у важкому стані». О 4.07 ранку 29 січня підрозділами ДСНС пожежу було ліквідовано на площі 200 кв. м.

Уточнюється, що в результаті пожежі було пошкоджено також технологічне обладнання цеху. Спікер ДСНС у Дніпропетровській області Дарина Гречищева в ефірі 112 Україна відзначила, що в цеху зафіксовано близько 500 квадратних метрів руйнувань обладнання.

«Обстежено прилеглу територію на предмет руйнування. У цьому цеху зафіксовано близько 500 квадратних метрів руйнувань технологічного обладнання. У даному цеху поки що технологічний процес призупинено», - заявила вона.

Також вона підтвердила інформацію про постраждалих.

«На місці пожежі знаходилися п'ять працівників цього заводу - їх із опіками доправили до лікарні швидкої медичної допомоги, всі в важкому стані. У людей опіки обличчя, верхніх кінцівок, так як на підприємстві використовували смолу і саме парами цієї смоли люди отримали опіки», - пояснила Гречищева.

Причина вибуху встановлюється.

Нагадаємо, у Львові пролунав вибух у підвалі багатоповерхівки, є постраждалий.

Також відзначимо, в торговому центрі Києва також ставвся вибух.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: