У Тбілісі оголосили день жалоби через вибух

Читать на русском
Через витік природного газу та вибух в Тбілісі загинули 4 особи. 17 січня оголошено днем жалоби.
Через вибух загинули чотири і постраждали 7 людей.

Через витік природного газу та вибух в Тбілісі загинули 4 особи. 17 січня оголошено днем жалоби.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Грузия Online».

Вибух у Парижі: кількість загиблих зросла до трьохКількість загиблих внаслідок вибуху в пекарні в центрі французького Парижа зросла до трьох.

Згідно з рішенням прем'єр-міністра Грузії Мамука Бахтадзе, через трагедією, в результаті витоку природного газу в Тбілісі, 17 січня оголошено днем жалоби.

На всіх адміністративних будівлях на території Грузії і дипломатичних представництвах Грузії за кордоном будуть приспущені державні прапори.

Раніше стало відомо, що внаслідок вибуху в Тбілісі загинули чотири людини. У реанімації померла чотирирічна дитина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Грузії в результаті вибуху в тбіліському районі Діді Дігомі загинули три людини, постраждали п'ять осіб, зокрема троє дітей.

Повідомлялося, що з корпусу, де стався вибух, евакуювали громадян. Вибух, ймовірно, стався через витік газу на шостому поверсі житлового корпусу.

Як відомо, у російському місті Шахти кількість загиблих від обвалу частини багатоповерхового будинку зросла з двох до чотирьох людей.

А 31 грудня 2018 року в російському місті Магнітогорську вибух зруйнував цілий під'їзд у житловому будинку. Тоді рятувальники витягли з-під завалів тіла 39 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: