У Львові пролунав вибух у підвалі багатоповерхівки, є постраждалий

Читать на русском
З під'їзду будинку, де стався вибух, евакуювали мешканців. Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження.

У Львові в підвалі дев'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Патона стався вибух, у результаті якого постраждав сантехнік.

Про це повідомило регіональне управління Нацполіції ввечері в четвер, 24 січня, передає «Слово і Діло».

«Попередньо встановлено, що сантехнік, 37-річний львів'янин у підвальному приміщенні проводив технічні роботи, під час яких стався вибух. Його доставили до медичного закладу для надання допомоги», – йдеться в повідомленні.

З під'їзду будинку, де стався вибух, евакуювали мешканців. Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження.

Голова Залізничного району Львова Ірина Джурик розповіла, що загрози обвалення несучих стін будинку немає. Вибухом частково пошкоджено підвал та підлогу квартири на першому поверсі.

«Проводили ремонтні роботи з опалення в підвалі будинку. Вибухнула ємність із невідомою речовиною, в результаті чого виникла пожежа, пошкоджені сім перегородок у підвалі. Завдано шкоди квартирі на першому поверсі», – цитує Джурик прес-служба Львівської міськради.

Також вибухом був пошкоджений водопровід. Пожежні витягли ємність, що вибухнула, на поверхню.

Раніше повідомлялося, що в торговому центрі Києва пролунав вибух.

Також нагадаємо, українець постраждав у результаті вибуху в Парижі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: