Полторак анонсував до 20 зразків нового озброєння для ЗСУ

Читать на русском
У державному оборонному замовленні на 2019 рік планується поставка в Збройні сили України до 20 зразків нового озброєння.

На державне оборонне замовлення на 2019 рік планується поставка на озброєння Збройних сил України до 20 зразків, яких раніше не було в ЗСУ.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив Міністр оборони Степан Полторак, повідомляє в понеділок, 28 січня, прес-служба Міноборони.

Полторак назвав пріоритетні цілі на 2019 рікМіністерство оборони України в 2019 році ставить для себе пріоритетною метою створення військово-морської бази в Азовському морі.

«Державне оборонне замовлення в цьому році для мене особисто дуже оптимістичне, так як у ньому передбачена поставка на озброєння Збройних сил як мінімум до 20 зразків, яких раніше не було в ЗСУ. Це дуже хороший сигнал для всіх нас, що ми рухаємося вперед і не зупиняємося», - зазначив Полторак.

За його словами, останнім часом Україна також значно підвищила рівень співпраці із закордонними партнерами.

«Тільки за останній місяць я побував у Туреччині та Ізраїлі, де ми вели переговори про нові контракти, постачання нового обладнання, техніки і озброєння. У нас тісна співпраця з нашими партнерами зі США, обсяг фінансової допомоги залишається досить високим», - доповів міністр.

Раніше повідомлялося, що Україна й Ізраїль співпрацюватимуть у сфері озброєнь. Співпраця з ізраїльською компанією-партнером дозволить поліпшити можливості Збройних сил, вважає міністр Степан Полторак.

Нагадаємо, Укроборонпром назвав топ розробок року. Для нової української зброї використовуються сучасні цифрові технології та вітчизняні комплектуючі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: