Кличка ушпиталили в Австрії

Читать на русском
У мера Києва Віталія Кличка трапився рецидив старої травми спини. Він знаходиться на обстеженні в австрійській клініці в місті Санкт-Йоганн-ін-Тіроль.

Мер Києва Віталій Кличко проходить обстеження в австрійській клініці в місті Санкт-Йоганн-ін-Тіроль через рецидив старої травми спини.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-секретар Оксана Зінов'єва, передає LIGA.net.

Віталій КличкоМіський голова Києва

«Віталій Кличко проходить обстеження і реабілітацію в Австрії. У нього загострення наслідків старої травми спини», - сказала прес-секретар.

26 січня Кличко доставили зі швейцарського Давоса, де закінчився економічний форум, в австрійську клініку на обстеження.

Вона додала, що травма не пов'язана з катанням на лижах. «Деталі мені не відомі. Хірургічних втручань не було», - додала вона.

Прес-секретар не повідомив дату повернення мера до своїх обов'язків міського голови.

Нагадаємо, в 2007 році Віталій Кличко травмував собі спину під час підготовки до поєдинку проти американця Джаміля Маклайна. У Віталія змістився один з хребців, в результаті чого опинився затиснений нерв, і в неділю в одній з австрійських клінік йому була зроблена термінова операція.

Тоді тренер українського боксера-важкоатлета Фрітц Здунек повідомив, що Віталій Кличко повернеться на професійний ринг, незважаючи на травму спини і зроблену операцію.

Як повідомлялося, Віталій Кличко заявив про участь в майбутніх парламентських виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: