Гройсман відправиться до Норвегії

Читать на русском
Гройсман зазначив, що для України питання залучення інвестицій є одним із пріоритетів. А його реалізація складається в реалізації умов для інвестування.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідає з візитом Норвегію.

Про це повідомляє урядовий портал у неділю, 27 січня, пише «Слово і Діло».

Вибори-2019: чи залишиться Гройсман прем’єромГройсман повідомив, що президентська та парламентська передвиборчі кампанії можуть значно вплинути на політичне та соціальне життя українців. Про перспективи прем’єра на тлі виборів поговорили з експертами.

Відзначається, що поїздка глави уряду відбудеться вже в понеділок, 28 січня.

«Під час міжнародних зустрічей економіка і бізнес є великим компонентом. У понеділок я перебуватиму в Осло, будемо обговорювати подальші можливості співробітництва», - сказав Гройсман.

Відзначається, що цей візит покликаний сприяти зміцненню українсько-норвезького співробітництва в політичній, торговельно-економічній, інвестиційній та інших сферах, налагодженню прямих контактів між представниками ділових кіл двох країн. Одним із центральних подій візиту стане українсько-норвезький бізнес-форум.

Гройсман зазначив, що для України питання залучення інвестицій є одним із пріоритетів. А його реалізація складається в реалізації умов для інвестування.

Раніше Гройсман назвав пріоритети роботи уряду на 2019 рік.

Також нагадаємо, НАБУ закрило чергову справу проти Гройсмана.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: