ФСБ знову нагрянула з обшуком до будинку кримських татар

Читать на русском
Повідомляється, що в будинку є дорослі діти, які є мусульманами. Сусіди характеризують сім'ю позитивно, знають один одного багато років.

В окупованому Росією Криму, в Сімферополі, в мікрорайоні компактного проживання кримських татар «Фонтани» в будинку на вулиці Емель відбувається обшук.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

Права кримськотатарського народу: шість запитань кандидатам у президентиШість запитань кандидатам у президенти від кримськотатарського народу. Чи готові вони відповісти.

Як зазначається, обшук відбувається будинку, де мешкає сім'я кримських татар (голова будинку – Енвер, дружина Сейране). Повідомляється, що в будинку є дорослі діти, які є мусульманами. Сусіди характеризують сім'ю позитивно, знають один одного багато років.

За словами сусідів, обшук почався близько 6 ранку в середу, 23 січня, й досі триває. Публічних коментарів працівників російських силових структур із цього приводу немає.

Інформацію про обшуки оприлюднили й у російських ЗМІ. Повідомляється, що працівники ФСБ проводять в анексованому Криму обшуки в двох учасників «незаконного українського батальйону імені Номана Челебіджихана».

Раніше повідомлялося, що в Криму скоїли напад на кримськотатарського активіста.

Також нагадаємо, в РФ затримали кримськотатарського активіста на в'їзді до Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: