Зведення штабу ООС 23 січня: чотири обстріли, поранили працівника ДСНС

Читать на русском
Обстрілу з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї піддалися околиці населених пунктів: Широкино, Павлопіль, Красногоровка, Золоте-4.

Бойовики незаконних збройних формувань чотири рази порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил, один співробітник Держслужби з надзвичайних ситуацій отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил (ООС) вранці в середу, 23 січня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 22 січняСитуація на сході країни на 22 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«22 січня російські окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню. Крім того, ворог здійснив обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик на маріупольському напрямку і з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляв представників ДСНС України зі складу Об'єднаних сил поблизу міста Мар'їнка»- йдеться у зведенні штабу ООС.

Обстрілу з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї піддалися околиці населених пунктів: Широкино, Павлопіль, Красногоровка, Золоте-4.

«Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один представник ДСНС України зі складу Об'єднаних сил отримав поранення», - відзначили в штабі ООС.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав», - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, 22 січня, двоє бойовиків були знищені і двоє отримали поранення.

Раніше в ООН назвали нові дані про жертви на Донбасі.

Також нагадаємо, на Донбасі українські військові збили безпілотник бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: