В одній зі шкіл Вінницької області отруїлися першокласники

Читать на русском
Для локалізації та ліквідації спалаху харчової інфекції призупинено навчально-виховний процес у корпусі для учнів перших класів і припинена робота харчоблоку школи до 25 січня.

У Могилеві-Подільському Вінницької області з харчовим отруєнням ушпиталили 12 першокласників.

Про це повідомляє управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, передає «Слово і Діло».

За даними відомства, 18 січня до лікарні поступили шестеро першокласників, вони скаржилися на блювоту й підвищення температури тіла. Наступного дня під час епідемічного розслідування встановили, що діти мешкають у різних районах міста. Станом на 20 січня кількість ушпиталених із харчовим отруєнням збільшилася до 12.

«Фахівцями Могилів-Подільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ГУ Вінницький ОЛЦ МОЗ України для лабораторних досліджень відібрано: 13 проб харчових продуктів і готових страв, 2 проби питної води з шкільного водопроводу, 20 гігієнічних змивів. Лабораторна експертиза відібраних зразків триває, результати поки що відсутні», – повідомили в Держпродспоживслужбі.

Для локалізації та ліквідації спалаху харчової інфекції призупинено навчально-виховний процес в корпусі для учнів перших класів і припинена робота харчоблоку школи до 25 січня.

Раніше повідомлялося, що кількість постраждалих від отруєння водою в Макіївці перевищила сотню.

Також нагадаємо, Україна звернулася до ОБСЄ з проханням з'ясувати причини отруєння водою в Макіївці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: