У Запоріжжі припинили трансляцію телеканалів РФ

Читать на русском
Місцевий житель на власних веб-сайтах ретранслював пропагандистські телеканали РФ. Відкрито кримінальну справу.

Співробітники Служби безпеки України блокували в Запоріжжі ретрансляцію заборонених в Україні російських телевізійних каналів.

Про це повідомили в прес-службі відомства, пише «Слово і Діло».

Місцевий житель на своїх сайтах ретранслював пропагандистські телеканали Росії. Зазначений контент входить до Переліку іноземних програм, зміст яких не відповідає вимогам українського законодавства та Європейської конвенції про транскордонне телебачення.

Також для перегляду заборонених каналів чоловік пропонував глядачам плей-листи з програмним забезпеченням IP-телебачення. Під час санкціонованих слідчих дій у приміщенні адміністратора правоохоронці виявили технічне обладнання, яке використовувалося в протиправній діяльності.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України триває досудове слідство.

Нагадаємо, в Кропивницькому припинили трансляцію восьми телеканалів РФ. Один із місцевих провайдерів нелегально надавав жителям обласного центру послуги з ретрансляції восьми телеканалів РФ.

Раніше Національна рада з питань телебачення і радіомовлення припинила ретрансляцію телеканалу RTVI через систематичні порушення українського законодавства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: