У Керченській протоці горять два судна

Читать на русском
Два судна під прапором Танзанії горять в районі Керченської протоки, на одному з них, за попередніми даними, стався вибух.
Фото ТАСС.

Два судна під прапором Танзанії горять у районі Керченської протоки, на одному з них, за попередніми даними, стався вибух.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ТАСС.

Провокації РФ в Азовському морі: хроніка подій (доповнено)Зранку неділі, 25 листопада прикордонний корабель РФ протаранив буксир українського військового флоту.

«Імовірно, стався вибух на одному із суден. Потім вогонь перекинувся на інше судно. Підходить рятувальний буксир», – сказав співрозмовник агентства.

У Росморречфлоті повідомили, що на борту судна «Кандій» перебували 17 осіб, із них дев'ять – громадяни Туреччини, вісім – громадяни Індії. На борту судна «Маестро» перебували 14 осіб, зокрема сім громадян Туреччини та сім громадян Індії.

За словами директора «Кримських морських портів» Олексія Волкова, подія не впливає на судноплавство Керч-Єнікальським каналом.

У Морському рятувально-координаційному центрі Новоросійська повідомили, що до порятунку членів команд залучені близько 10 кораблів.

Раніше в порту Керчі затонув буксир.

Нагадаємо, в Чорному морі сіло на мілину судно, що незаконно заходило до Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: