У МЗС розповіли, чи постраждали українці під час пожежі в Куршавелі

Читать на русском
За попередньою інформацією, громадян України немає серед постраждалих у результаті пожежі на гірськолижному курорті Куршевель.

За попередньою інформацією, громадян України немає серед постраждалих у результаті пожежі на гірськолижному курорті Куршевель.

Про це повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич, передає «Слово і Діло».

«За попередньою інформацією кризового центру при місцевому відділенні поліції, громадян України немає серед постраждалих у результаті пожежі (на гірськолижному курорті Куршевель - ред.)», - повідомив Кирилич.

Нагадаємо, що в результаті великої пожежі на гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах загинули щонайменше 2 людини, ще 22 постраждали. Вогонь спалахнув на останньому поверсі одного з будинків і швидко перекинувся на дві сусідні будівлі. Шоковані люди вистрибували через балкон в одній нижній білизні. Для приборкання вогню рятувальники залучили вертоліт. Про причини займання поки що не повідомляється.

Раніше в Карпатах на гірському перевалі туристичний автобус фірми «Акорд Тур» злетів у кювет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: